Ademsessie Schaapshoeve

Kom en ontdek de Kracht van de Adem…. Patricia gebruikt edelstenen tijdens de ademsessie en werkt als bodyworker met verschillende ‘pressurepoints’ op het lichaam. Bevroren delen die vastzitten in ons bindweefsel laat ze door middel van aanraking weer ontdooien. Je zult meer ruimte en ontspanning van zowel je lichaam als geest ervaren.

Een heerlijke Innerlijke reis waarin we weer in contact komen met het ‘voelen’ en verschillende ademtechnieken zoals o.a. de Verbonden Adem. We maken een reis van ons hoofd naar ons hart, naar diepe lagen in onszelf. Je cellen worden weer opgevuld door meer zuurstof en energie. Geniet van deze detox, het herleven van je Prana, je Lifeforce! Voel je welkom!

Praktische informatie:

Wat niet meer dient mag getransformeerd worden. We maken een reis van ons hoofd naar ons hart, naar diepe lagen in onszelf. Naar zachtheid en zelfliefde.

Groepssessies in de Schaapshoeve:
> Ademsessie, inclusief thee en lekkers kost €65,-
> Locatie: De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20a, Langenboom.
> Data: zondagmiddagen 13.30 – 16.30u.
> Bekijk de actuele data in de agenda
> Aanmelden kan via patricia@thehealingbreath.nl of een appje naar 0615 13 33 21,

Maak een afspraak

“De Ademsessies bij Patricia zijn elke keer een kado. Met haar zachtheid raakt ze mij, worden mijn blokkades zachter. Leer ik liever te zijn voor mezelf.”

—- Femke, deelnemer Ademcirkel yurt.