Online Ademsessie – Skype

Ook als we niet fysiek bij elkaar zijn, kan ik je coachen om je adem weer vrij te maken en optimaal in te zetten. Vanuit de veilige omgeving van je huis, of waar je maar een internetverbinding hebt. De ademtraining is speciaal gericht op oververmoeidheid, burn-out of trauma. Maar met iedere mogelijke vraag of klacht ben je welkom.

Door efficiënt ademen krijg je weer nieuwe energie, word je rustiger en slaap je beter. Een goede nachtrust en ontspanning zorgt dat je je weer energieker voelt. De vicieuze cirkel van burnout klachten wordt door deze training doorbroken doordat je een techniek in handen krijgt die altijd direct inzetbaar is.

Kosten online ademsessie

Online ademsessie via Skype (privé):
Stel je vragen of leg je probleem aan me voor. Ik werk ook energetisch en ben ervaringsdeskundige op het gebied van trauma. Naast het ademen zetten we positieve affirmaties in en voor iedere les weer een intentie met wat op dat moment belangrijk voor je is.

> Een Skype Sessie van 1 uur kost €60,- Een half uur kost € 35,-
> Online coachingstraject van 4 sessies van 1 uur kost €200,- (€50,- per keer), met oefeningen per mail en ondersteuning via mail of whatsapp.
> Maak je gebruik van een PGB? Neem dan even contact met me op.
> Bel of mail gerust voor meer informatie of een afspraak.

“De Ademsessies bij Patricia zijn elke keer een kado. Met haar zachtheid raakt ze mij, worden mijn blokkades zachter. Leer ik liever te zijn voor mezelf.”

—- Femke, deelnemer Ademcirkel yurt.