Project Description

Ademsessie bij Yogatrainer

Ademtraining in een groep geeft extra verbinding en ondersteuning in je proces.* YogaTrainer heeft een team van zeer ervaren ademtrainers. Cora Verkuilen begon hiermee ‘als aanvoerder’ en pionier en werd in de studio afgelopen jaren versterkt door Patricia.

“You can always relax more!”: de basisovertuiging van Ademtraining bij Yogatrainer. Via je ademhaling leer jij je lichaam dieper verkennen en ontspannen. Zo laat ballast jou los (in plaats van andersom) en kun je jezelf op het diepste niveau ‘wakker schudden’. Een onvergetelijke ervaring.

 

Kosten groepssessie

Je gaat bewustzijn brengen bij je onbewuste adem. Via technieken en vooral via ont-spanning. De adem is de meest krachtige ‘gamechanger’, die wij bij YogaTrainer kennen. Kom uit je hoofd en in je lijf.

Groepssessies bij Yogatrainer
> Patricia: donderdag van 19.45 – 21.00u
> Losse sessie kost: €15,-
> Kijk voor abonnementen op yogatrainer.nl
> Sessies vinden plaats bij YogaTrainer:
Marconilaan 4a, Eindhoven
> Meer workshops vind je in de agenda.

Maak een afspraak

“Bewust Verbonden Ademen is een krachtige, liefdevolle, zelfhelende ademhalingstechniek die op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn inwerkt. Bewust Verbonden Ademen richt zich op het bewust worden van negatieve emoties, om deze vervolgens te kunnen verwerken en los te kunnen laten.”