Adem- en Mindfulness dag
Een reis in Zelfliefde

Dagretraite: Zelfliefde

Verlang je naar een dag in aandacht voor jezelf? Deze dag biedt een combinatie van zelfonderzoek, voelen en ervaren met behulp van mild lichaamswerk, mindfulness en Ademwerk. Georganiseerd door Margot Terranea, lichaamsgericht coach en mindfulness trainer en Patricia van Kessel, gecertificeerd Ademcoach en bodyworker.

In deze dag met Patricia en Margot maken we een reis, met zachtheid en mildheid kijken naar, en aanwezig zijn bij, wat er IS. Je maakt contact met je lichaam, je overtuigingen en gedachten, je gevoelens, je verlangens, je intentie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een aantal bekrachtigingen waarmee je de ontwikkeling van je zelfliefde ondersteunt.

Patricia en Margot over Zelfliefde

Voor ons is dit een levenslang pad, dat we met vallen en opstaan bewandelen. Graag delen wij via deze adem- en mindfulnessdag onze kennis en ervaring, opgedaan op ons pad, met jullie.

Margot: Zelfliefde kent vele lagen en diepten. Je kunt er je leven lang mee bezig zijn om steeds meer van jezelf te houden en de vele saboteurs van je zelfliefde onder ogen te komen en los te laten. Dat vergt bewustzijn en heling en van daaruit komt ook transformatie op gang. Mindfulness, adem, lichaamsbewustzijn zijn voor mij onmisbare hulpmiddelen in mijn proces naar steeds vrijer worden. Ik loop dit pad zelf dagelijks en ik neem je graag een dag mee op reis, weer een stap op jouw pad, weer een zaadje dat wordt geplant. In deze dag ben je in zachtheid bij jezelf en bij elkaar.

Patricia: De Verbonden Ademhaling helpt je oude patronen, blokkades, angsten en pijn om te zetten in liefdevolle zachtheid voor jezelf. Echt ongelofelijk hoe snel de ADEM je bij je kern brengt en zorgt voor meer focus, ruimte, levensvreugde en vitaliteit . Hoe de ADEM mijn leven heeft veranderd vertel ik je graag live. Alleen praten na een trauma kalmeert het lichaam niet, je jas blijft strak om je lijf en het lichaam blijft vastzitten. Als bodyworker, ademcoach en trauma-ervaringsdeskundige helpt Patricia je jouw lichaam en gedachten weer zacht je maken.

Praktische informatie:

In deze retraite maken we een reis in zelfliefde… met zachtheid en mildheid kijken naar, en aanwezig zijn bij, wat er IS.

Adem en Mindfullness-dag: een reis in zelfliefde in de BoschhoeK Nuenen:
> Dagprogramma, inclusief thee, versnaperingen en biologische lunch kost €125,-
> Begeleiders: Patricia van Kessel & Margot Terranea
> Groepsgrootte: maximaal 20 deelnemers
> Locatie: Papenvoortse Heide 5, Nuenen
> Data: zaterdag of zondag 09.30 – 17.00u.
> Bekijk de actuele data in de agenda
> Aanmelden kan via patricia@thehealingbreath.nl of een appje naar 0615 13 33 21.
en Margot: via welkom@margotterranea.nl of 0615869495.

“De Ademsessies bij Patricia zijn elke keer een kado. Met haar zachtheid raakt ze mij, worden mijn blokkades zachter. Leer ik liever te zijn voor mezelf.”

—- Femke, deelnemer Ademcirkel yurt.