Loading Events

Aanmelden

Loading gif

Adem in Himalaya Halotherapie Zoutgrot

  • Woensdag 30 september 19:30 uur
  • Woensdag 7 oktober 10.00 uur
  • Woensdag 14 oktober 10.00 uur
  • Maandag 26 oktober 19.30 uur

Duur 1,5 uur tot 2 uur

Locatie: Health Club One | Loovebaan 25 | Someren.

Zouttherapie of wel halotherapie genoemd is een 100% natuurlijke en medicijnvrije behandelingsmethode voor de luchtwegen en de huid. Hierbij wordt het microklimaat van natuurlijke zoutmijnen en grotten nagebootst door het verstuiven van droog aerosol zout in een zoutkamer.

Het microklimaat dat in een zoutkamer wordt gecreëerd is anti-bacterieel, allergeen vrij en effectief voor het verlichten van klachten van de luchtwegen en de huid.

Allereerst onderzoeken we jouw Adempatroon; hoe Adem je en hoe leef je? In een veilige omgeving met maximaal 9 personen zullen we in alle zachtheid kennis maken met allereerst je eigen Adempatroon. Je krijgt direct tools hoe je je adem kunt vertragen en verdiepen. We gaan ‘bewust” ademen. Verschillende Ademtechnieken worden toegepast voor meer ontspanning en rust. Maar ook voor meer vitaliteit, ruimte, zelfvertrouwen.en zelfliefde. We eindigen met de Verbonden Adem en tijd voor integratie.

“Vandaag ademworkshop gehad in de zoutgrot in Someren. Een geweldige ervaring. De begeleiding van Patricia was helemaal geweldig. Voel me helemaal opgeschoond.”

“Een hele bijzondere middag, een ervaring die bij blijft…”

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina of via
patricia@thehealingbreath.nl
Facebook Messenger
Heb je vragen of wil je me spreken? Bel of app dan naar 06 15 13 33 21