Loading Events
This event has passed.

Registraties zijn gesloten voor dit evenement

Datum: zaterdag 1 augustus  10 – 17u
Locatie: Het Eibernest | Hogeburg 3, Liessel

ADEM- en Mindfullnessdag op een schitterende locatie. Een reis naar meer “ZELFLIEFDE”

Georganiseerd door: Margot Terranea lichaamsgericht coach en mindfullnesstrainer en Patricia van Kessel gecertificeerd Ademcoach en bodyworker.

Mindfulness is de levenskunst van de volgende kwaliteiten: oordeelloosheid, geduld hebben, vertrouwen, niet streven, acceptatie en loslaten.

Verbonden Ademsessie: oude patronen, blokkades, angsten en pijn worden omgezet in liefdevolle zachtheid voor jezelf. Het is ongelofelijk hoe snel de ADEM je bij je kern brengt en zorgt voor meer focus, ruimte, levensvreugde en vitaliteit . hoe de ADEM mijn leven heeft veranderd vertel ik je graag live. Alleen praten na een trauma kalmeert het lichaam niet, je jas blijft strak om je lijf en het lichaam blijft vastzitten. Als bodyworker, ademcoach en trauma-ervaringsdeskundige helpt Patricia je jouw lichaam en gedachten weer zacht je maken.In deze dag met Patricia en Margot maken we een reis vanuit deze kwaliteiten… met zachtheid en mildheid kijken naar, en aanwezig zijn bij, wat er IS

Je maakt contact met je lichaam, je overtuigingen en gedachten, je verlangens, je intentie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een aantal bekrachtigingen waarmee je de ontwikkeling van je zelfliefde ondersteunt.Voor ons is dit een levenslang pad, dat we met vallen en opstaan bewandelen. Graag delen wij onze kennis en ervaring, opgedaan in ons leven met jullie.Bijdrage: €95,- (inclusief koffie, thee, versnaperingen en een Biologische lunch)

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina of via
patricia@thehealingbreath.nl
Facebook Messenger
Heb je vragen of wil je me spreken? Bel of app dan naar 06 15 13 33 21