Workshop adem in bedrijf

Hoe ervaar je meer rust op de werkvloer? Welke ademmethode kun je het beste inzetten als je een belangrijk gesprek of vergadering in moet? Hoe adem je als je achter de computer zit met veel inkomende mail?

Tijdens deze workshops ga je de adem tot rust te brengen. En leer je om je hartslag te vertragen en hierdoor meer balans te ervaren. Je krijgt tips om je adempatroon te veranderen en je ademcapaciteit te vergroten. Wat je kunt doen als je een dip krijgt in het midden van de dag.

Kosten ademtraining zakelijk

‘Soms raakt je natuurlijke adempatroon verstoord door stress, emoties of pijn. Leer je ademhaling in te zetten voor ontspanning, energie en gezondheid.’

Tijdens deze workshop krijg je praktische tools om verschillende situaties op je werk beter aan te kunnen. Je kunt deze ademtechnieken ook thuis inzetten. Met enkele minuten per dag, zal je leven al veranderen.

Workshop bedrijven: de kracht van adem
> Praktisch en gewoon op kantoor uit te voeren.
> Een sessie duurt 1,5 tot 2uur.
> Prijzen zijn op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte en duur.

Voor ademsessies werk ik samen met:

“Patricia heeft in de moedergroep van de Ruilwinkel Humanitas Helmond een fijne workshop gegeven, waarbij de jonge moeders op een ontspannen manier ademoefeningen hebben gedaan. Zij hebben ervaren dat bewust ademen helpt om stress te verminderen. Patricia was lekker rustig en gaf de moeders alle aandacht. Degenen die dat wilden, kregen oefeningen mee om thuis te doen. Erg stimulerend!”

Lilian Spaninks, Coördinator vrijwilligerswerk, ruilwinkel Humanitas Helmond