Agenda 2021

Ademen in Halotherapie Himalaya Zoutgrot in Someren

Maandag 6, 13 en 20 december19.00 uur- 21.00 uur (gecancelled)

Vrijdagochtend 10 en 17 december 10.00-12.00 uur

Bijdrage: € 35

Locatie: Health Club One | Loovebaan 25, Someren

________________________________________________

Diving deep into yourself…..Breathwork & Yinyoga!

Zaterdagen 15 januari, 12 februari, 12 maart, 9 april, 21 mei, 11 juni, 9 juli, 10 september, 8 oktober, 12 november

Tijd: 09.30 uur – 17.00 uur

Soms om hoog te kunnen vliegen moet je eerst de diepte in durven duiken, oftewel om echt vrij te zijn mag je eerst je pijnen en angsten aan kijken. Het belooft een bijzondere dag te worden op onze eigen prachtige plek in de Limburgse natuur. waar we ons verbinden met elkaar, onze harten, onze krachtbronnen en ons zelf. In de gezellige yurt waar Patricia en Anuska jou mee nemen op reis tijdens de verbonden ademhaling (gegeven door Patricia) een krachtige liefdevolle, zelfhelende methode waarbij de in-en uitademing in elkaar overvloeien. Dieper ademen helpt je om negatieve emoties in je bewustzijn te brengen, te verwerken en los te laten. Oude patronen, blokkades, angsten en pijn worden omgezet in liefdevolle zachtheid voor jezelf. Gevoelens die verborgen en onderdrukt zijn, kunnen loskomen. Dit alles zorgt voor meer ruimte, zachtheid en helderheid. Met yin yoga en klankschalen reis (gegeven door Anuska) als zachte, mooie voorbereiding op de verbonden adem. Doordat het bindweefsel in jouw lichaam alvast mag ontgiften, zuiveren en verzachten help je het loslaten en transformatie proces in jezelf. Ruimte creërend om zo de nog diepere lagen in jouw bewuste veld maar zeker ook in jouw onderbewuste veld aan te raken, kortom een reis die voelt als 1 groot cadeau!

Op het programma staat:

-Kennismaking en deelcircle met thee, fruitwater en iets lekkers.

-Yin yoga met klankschalenbad in de yurt.

-Heerlijke gezonde lunch verzorgd door Johan

-Ademcircle (verschillende ademoefeningen en vervolgens de verbonden adem) in de yurt.

-Afsluiting met thee, fruitwater en lekkers.

Bijdrage 125,- euro

In de Yurt, Kogelstraat 45, HegelsomDagretraite 12-12-2021 – Patricia van Kessel en Ardy Manders

Zondag 12 december 2021, 09:30-17:00 uur

Deze verstillingsdag vindt plaats op een prachtige plek in het Brabantse Nuenen, op het terrein van Boschhoeve. Er is een fijn bos waar we mogen vertoeven, een vijver (als je zin hebt in een plonsje?), een moestuin, vogels, bomen, struiken en een hele mooie vuurplek.

Het is een liefdevolle dag van ontspanning, rust, verstilling en aandacht voor lichaam en geest. In deze retraite word je uitgenodigd je te wenden tot jezelf en je daarin te ontspannen. In alles wat daar is.

Wat kun je verwachten?

Deze retraite is een retraite waarin yoga (licht en toegankelijk), meditatie, ademwerk, stiltewandeling in de omringende natuur, oefeningen en/of rituelen elkaar afwisselen. Deze retraite is ook geschikt voor hen die nog nooit een retraite hebben gedaan.

Begeleiders:

Patricia van Kessel & Ardy Manders

Groepsgrootte:

Max. 20

Kosten en info:

125 euro pp, inclusief een vegetarische lunch, koffie, thee, water en versnaperinen gedurende de dag. Indien er dieetwensen zijn dan horen we dat graag.

Locatie:

Boschhoeve, Papenvoortse Heide 5, NuenenAanmelden?

patricia@thehealingbreath.nl
Facebook Messenger
Bel of app naar 06 15 13 33 21

“Vandaag ademworkshop gehad in de zoutgrot in Someren. Een geweldige ervaring. De begeleiding van Patricia was helemaal geweldig. Voel me helemaal opgeschoond.”

“Een hele bijzondere middag, een ervaring die bij blijft…”