Individuele ademsessie

Met Bewust Verbonden Ademen openen we je ademhalingssysteem en ga je dieper ademen. Ik combineer de adem met muziek, zang en coaching. Waar nodig zal ik je bewustwording versterken. Door je aan te moedigen, aanwijzingen te geven of met gericht lichaamswerk (bodywork en drukpunten). Jouw energiestroom en ervaringen zijn leidend.

Een volledig proces herken je aan een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning en een heldere geestestoestand. Daarna volgt het belangrijke moment om de ervaring een ‘plek’ te geven, te integreren en terug te keren naar het dagelijkse bewustzijn.

Adem je vrij

‘Bewust Verbonden Ademen is simpel en zacht, de uitwerking echter intens en vaak teveel om alleen te verwerken. De aanwezigheid van een ervaren coach is dan ook noodzakelijk om je steun, warmte en veiligheid te bieden die je nodig hebt om door te ademen.’ 

Ademwerk is in de basis heilzaam, maar wel als jouw fysieke en mentale gezondheid dit toelaat. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de veiligheidsregels en contra-indicaties voor je begint met ademwerk.

Naast de Bewust Verbonden Adem krijg je tools mee voor thuis om meer rust, ontspanning en vitaliteit te ervaren. Met 5 tot 15 min per dag, blijf jij goed in contact met je eigen Ademhaling.

Kosten individuele ademsessie

Met de adem kom je op diepere lagen in ontspanning. Terug bij jezelf. Een individuele sessie is heel geschikt als 1e kennismaking of verdieping van de adem.

> Een sessie duurt 2 uur en kost € 125,-
> Inclusief intake, ademanalyse en evaluatie.

Voor ademsessies kun je terecht op verschillende locaties. Neem gerust contact met me op als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

“Een ademsessie met Patricia is elke keer weer bijzonder, of je nou in de yurt of bij yogatrainer met haar ademt! Met krachtige technieken en haar liefdevolle zachte benadering voelde ik mij zeer gezien en geholpen.

Ook als ademcoach leer ik elke keer weer van Patricia, haar rust en jarenlange ervaring zijn een genot om te ervaren en naast te mogen staan. Waar je ook mee zit, na een ademsessie met Patricia voel je weer ruimte, lucht en liefde.”

— Bregje Schoffelen, Ademcoach bij Studio Ademwerk.