Adem is leven

Adem is onze belangrijkste bron van levensenergie. We beginnen ons leven ermee en eindigen met een laatste zucht. Ademen gaat natuurlijk en onbewust. Toch benutten de meeste mensen nog geen 30% van hun ademhalingscapaciteit. En daarmee beperken we onszelf om fysiek diep te ademen en vol te leven.

Vaak veranderen en beperken we onze adem om angst en pijn niet te hoeven voelen. Hiermee denken we situaties te kunnen controleren. Maar in werkelijkheid blokkeren we de vrije stroom van de adem en daarmee van de levensenergie.

Rust, balans en vitaliteit

Sta jij al langer onder druk en voel je je gespannen, moe en snel geïrriteerd? Ademcoaching helpt je bij:

  • Spanning, stress, overspanning en burn-out
  • Slapeloosheid, vermoeidheid en depressie
  • Trauma, onderdrukte emoties en angst
  • Hartkloppingen, paniekaanvallen, hyperventilatie
  • Hoofdpijn, concentratieproblemen

Afhankelijk van je hulpvraag, zetten we verschillende ademtechnieken in om je weer in balans te brengen. Ademcoaching is effectief en brengt je in een korte tijd naar ontspanning en rust.

Meer adem, meer leven!

De werking van Bewust Verbonden Ademen

Door het onbewuste ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en blokkades op te ruimen. Je zult lichamelijk, geestelijk en emotioneel groeien en sterker worden. Trauma’s, onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen kunnen worden geheeld en losgelaten. Hierdoor creëer je balans tussen lichaam en geest, ruimte voor persoonlijke groei en ontspanning en innerlijke rust. Bewust Verbonden Ademen zorgt voor transformatie op drie niveaus:

Wat brengt ademcoaching jou:

  • Meer acceptatie, plezier en vrijheid

  • Beter omgaan met spanning en emoties

  • Bevrijding van angsten en beperkende gedachten

  • Meer vitaliteit, gezondheid en focus

  • Ruimte voor persoonlijke groei, zelfliefde

Fysiek niveau

Je doorbreekt ademhalingspatronen en vergroot je ademhalingscapaciteit. Een gezonde ademhaling zorgt voor voldoende zuurstof, voeding op celniveau en houdt je lichaam vrij van giftige stoffen. Spanning neemt af en je energie neemt toe. Je hersenen krijgen meer zuurstof, je wordt helderder en fysieke klachten nemen af of verdwijnen.

Mentaal-emotioneel niveau

Op dit niveau schoon je het onderbewuste op van beperkende overtuigingen en je bevrijdt jezelf van onderdrukte emoties. Meer rust in het denken en een verbeterde concentratie zijn het gevolg. Door deze diepe geestelijke en emotionele rust en ontspanning ontstaat meer ruimte voor acceptatie en plezier.

Spiritueel niveau

Je komt in contact met wie je werkelijk bent, je essentie. Je krijgt inzicht in wat je echt wilt en wat je passie is. Je missie wordt helder en je doet inspiratie op. En ervaringen uit het verleden worden geïntegreerd. Door (weer) in contact te komen met je bron kun je het leven gaan leiden dat bij je past. Hierdoor ervaar je meer rust, liefde en levensvreugde.

 

“Bewust Verbonden Ademen is een krachtige, liefdevolle, zelfhelende ademhalingstechniek die op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn inwerkt. Bewust Verbonden Ademen richt zich op het bewust worden van negatieve emoties, om deze vervolgens te kunnen verwerken en los te kunnen laten.”