Ademcirkel in de Yurt

We beginnen de ademcirkel buiten, we verbinden ons rondom het vuur met de natuur en met elkaar. Er is tijd om een intentie voor de avond te zetten en te delen. Waar wil je meer van in je leven? Wat zou je willen openen?

Na een korte ceremonie gaan we naar de yurt en gaan we in een cirkel werken met de Verbonden Ademhaling. We werken in zachtheid en veiligheid, zodat er vrij mag komen wat nodig is. Aan het eind geef ik je tools mee die je ook in je dagelijks leven kunt toepassen: voor meer ontspanning, inzicht, focus en vitaliteit.

Praktische informatie

Mocht je van verder weg komen, maak er dan een dag in de natuur van. Op het Eibernest kun je bijvoorbeeld het Bezinningspad lopen. De Peel, vennen en bossen zijn dichtbij. Deze kun je samen of los boeken. Overnachten is ook mogelijk. Met je eigen tent of camper, of een yurt of tipi op het terrein.

Groepssessies in de yurt:
> Een groepssessie duurt ongeveer 3 uur en kost €75,-
> Locatie: Yurt Eibernest in Liessel of yurt in Nuenen.
> Data: actuele dagen vind je in de agenda.
> Adem je voor het eerst? Lees dan de veiligheidsregels en contra-indicaties.
> Aanmelden kan via: patricia@thehealingbreath.nl.

“De Ademsessies bij Patricia zijn elke keer een kado. Met haar zachtheid raakt ze mij, worden mijn blokkades zachter. Leer ik liever te zijn voor mezelf.”

—- Femke, deelnemer Ademcirkel yurt.

“Vanaf eind vorig jaar heb ik al verschillende keren deelgenomen aan de Healing Breath Circle van Patricia. Heel veel geleerd! Tijdens mijn ziekenhuisopname vanwege coronavirus, heb ik dagelijks heel bewust het geleerde in praktijk gebracht. Zuurstof diep in het lichaam. Dank je wel Patricia voor wat je mij hebt gegeven!”

—- Jack, deelnemer Ademcirkel yurt.